Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#میخواستم بدونم

دارم ولی لطفا اگر اطلاعات دقیق دارید جواب بدید من 35سالم هست و لیسانس مکانیک دارم و دولینگو130 دانشگاه کنکوردیا برای ارشد کوآلیتی سیستم و مکانیک هر دو رو پذیرش گرفتم ولی ثبت نامم رو در رشته کوآلیتی انجام دادم ماه پیش ویزام ریجکت و امروز جواب نوت برام اومد و دلیلش رو نوشته استادی پلن واضح نیس یکی از گفتن بخاطر اینه که آیلتس ارائه ندادی و استادی پلن بهونه س میخواستم بدونم کسی هست اخیرا با دولینگو ویزا شده باشه یا حتما آیلتس دلیل ریجکتی هست
2021-09-15 11:24:00 #Canada [میخواستم بدونم] کار

میخواستم بدونم کسی تا به حال از سیستم های Applicant tracking systems استفاده کرده یا روش کارشون رو بلد هست یا خیر کاربرد سیستم های ATS در خواندن رزومه افراد و ارزیابی اونها است پس از آن رزومه های انتخاب شده به تیم منابع انسانی میرسد من چند تا سوال در این رابطه داشتم
2021-09-16 22:39:00 #Canada [چند تا سوال] کار

، روزبخیر ، میخواستم بدونم که آیا پرداخت دستمزد کار ساعتی در روزهای تعطیل هفته باید با افزایش ضریب طبق قانون کانادا همراه باشه و یا اینکه تفاوتی با بقیه روزهای دیگه نداره؟
2021-09-21 09:40:00 #Canada [میخواستم بدونم] کار

،ممنون میشم اگر کسی میدونه کمکم کنه،میخواستم بدونم واسه رشته رادیولوژی با سابقه کار خوب تو ایران میشه واسه کار تو کانادا اقدام کرد وویزا گرفت؟
2021-09-22 01:46:00 #Canada [سابقه کار] کار

میخواستم بدونم قبل از اینکه وارد کانادا بشیم میشه با موسسه ای هماهنگ کنیم تا برای همسرم که همراه هستن و وورک پرمیت دارن کار پیدا کنن به محض ورود کار داشته باشن؟
2021-09-23 14:12:00 #Canada [ورک پرمیت] کار

من دانشجوی اندرگرد هستم و میخواستم بدونم امکانش هست مادامی که ۲۰ ساعت تو هفته خارج کمپس کار میکنم، یه کار پارت تایم حدودا ۵-۱۰ ساعت آن کمپس هم داشته باشم؟ یا مجموع آن و آف کمپس نباید بیشتر از ۲۰ ساعت باشه؟ کسی مورد مشابه داشته ایا؟
2021-10-07 17:14:00 #Canada [میخواستم بدونم] کار

میخواستم بدونم اینجا کسی تحربه ای در مورد دورکاری از ایران برای شرکتش توی کانادا داره؟ میخوام بدونم با توجه به شرایط اینترنت اصلا امکان چنین کاری هست؟
2021-04-25 02:09:41 #Montreal [میخواستم بدونم] کار

میخواستم بدونم دوستان فردی منصف كه يك اتاق را پلاستر و رنگ كنه رو میشناسيد؟
2021-01-21 13:21:50 #Toronto [کار][پلاستر ][رنگ ] کار

درمورد trade cryptocurrency من دانشجو هستم و تا ۲۰ ساعت کار مجاز هستم در هفته انجام بدم میخواستم بدونم که daytrader بودن، هم جزو اون ساعت کاری حساب میشه؟ نوع کار همین خرید و فروش انلاین بیتکوین و اکسنج کردن هستش و اینکه مالیات هم میخوره بهش؟ نحوه محاسبه مالیاتش چجوریه؟
2021-01-18 18:02:00 #Montreal [خرید][مالیات][محسبه مالیات][بیت کوین][کار][دانشجو] کار

میخواستم بدونم الان که میخوام برای اجازه کار اقدام کنم با توجه به تاریخ اجازه کار باید تمدید کنم؟
2020-12-26 08:11:58 #Montreal [کار] کار

دارم ولی لطفا اگر اطلاعات دقیق دارید جواب بدید من 35سالم هست و لیسانس مکانیک دارم و دولینگو130 دانشگاه کنکوردیا برای ارشد کوآلیتی سیستم و مکانیک هر دو رو پذیرش گرفتم ولی ثبت نامم رو در رشته کوآلیتی انجام دادم ماه پیش ویزام ریجکت و امروز جواب نوت برام اومد و دلیلش رو نوشته استادی پلن واضح نیس یکی از گفتن بخاطر اینه که آیلتس ارائه ندادی و استادی پلن بهونه س میخواستم بدونم کسی هست اخیرا با دولینگو ویزا شده باشه یا حتما آیلتس دلیل ریجکتی هست
2021-09-15 11:24:00 #Canada

میخواستم مراحل انجام اولیه اسکیلد ورکر رو بدونم؟و اینکه خودم کارهارو انجام بدم یا به وکیل بسپارم؟ وکیل در این زمینه چه کسی رو معرفی میکنید سپاس
2021-09-13 03:02:00 #Canada

کسی که ده سال سابقه کار توی صنعت بیمه داره چه راهکاری برای پیدا کردن کار در کانادا داره؟
2021-08-29 17:22:00 #Canada

یه دارالترجمه خوب برای ترجمه انگلیسی و آلمانی مدارک تحصیلی و روزمه های مرتبط معرفی کنید فقط جایی که تجربه داشتید و مورد تایید باشه
2021-09-04 13:20:00 #Canada

و کسی که مسلط به نرم افزارهای کورل دراو و سالید ورک باشه و همچنین اپراتور ماهر دستگاه cnc فایبر فلزات باشه و همچنین زبان در حد آیلتس ۵.۵ باشه میتونه کار مناسب در ونکوور پیدا کنه؟
2021-08-29 14:43:00 #Canada